Onderhoud

onderhoud snoeien

Onderhoud van de tuin, de een vindt het leuker dan de ander. Toch is onderhoud heel belangrijk om te kunnen blijven genieten van je tuin. Een gezonde tuin wordt zo nu en dan bemest en onkruid wordt verwijderd. Om te zorgen dat de tuin er netjes en verzorgd uit ziet is ook regelmatig snoeien en grasmaaien van belang. Welk onderhoud is nodig en hoe voer je dat het best uit? We vertellen het je hier.

Gras onderhouden

Een gazon met een frisse groene kleur is een aanwinst voor ieder tuin. Maar hoe houd je het gras in topconditie? Lees hier de beste manier om je gras te onderhouden.

Tuin winterklaar maken

Een goede voorbereiding op de winter betekent een gezonde en frisse tuin in het voorjaar. Maar hoe maak je de tuin winterklaar? In dit stuk lees je hoe je de tuin klaar maakt voor de winter.

Taxus snoeien

Taxus is een makkelijk te onderhouden plant welke in de winter mooi groen blijft. Maar hoe snoei je de taxus eigenlijk? En wat is de beste tijd om te snoeien? Lees het hier!

Tuin bemesten

Bemesten van de planten in de tuin is nodig voor een goede groei en de gezondheid van de plant. Benieuwd wanneer je planten moet bemesten, hoe je dat doet en welke mest je gebruikt? Lees het hier.