Tuin inspiratie

onderhoud snoeien

Wil jij een bepaald thema toepassen bij het aanleggen van je tuin? Of gewoon inspiratie opdoen? Hier wordt uitgelegd hoe jij bijvoorbeeld een typische mediterrane-, japanse- of botanische tuin aanlegt. Alles van belangrijke sfeerelementen tot de juiste beplanting wordt besproken.

Mediterrane tuin aanleggen

Haal het ultieme vakantiegevoel in je tuin met een mediterrane sfeer. Zeker op de zonnige dagen is een mediterrane tuin een heerlijke plek. Ontdek hoe je een mediterrane tuin aanlegt.

Balinese tuin aanleggen

Met een Balinese tuin haal je het vakantiegevoel van Bali dichtbij huis. De tuin wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen, groen en rust. Ontdek hier hoe je een Balinese tuin aanlegt!

Kleine tuin inrichten

Een kleine tuin sfeervol en ruimtelijk inrichten? In een kleine tuin is het belangrijk om goed na te denken over de inrichting. Zo kan de tuin optisch een stuk ruimer lijken. Lees hier hoe je dat aanpakt!

Rotstuin aanleggen

Door een rotstuin aan te leggen creëer je het gevoel van een stukje oernatuur in je tuin. Verschillende hoogtes en planten die prachtig tussen rotsen groeien, Benieuwd hoe je dat doet?

Onderhoudsvrije tuin

Waar de een passie heeft voor tuinieren, wil de ander juist zo min mogelijk onderhoud plegen aan de tuin. Ontdek hoe je een onderhoudsvrije maar toch mooie en levendige tuin aanlegt!